Sfeerfoto van VARAgids
VARAgids
VARAgids
De VARAgids online heeft uitgelichte artikelen, allerlei winacties, podcasts en het tv-overzicht.
VARAgids

Deelname aan Wie is de Mol is een droom die uitkomt

09-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2020-03-05 om 15.34.20
DOOR VINCENT DE VRIES
Singer-songwriter Rob Dekay volgt al vele jaren fanatiek het programma Wie is de Mol en is dit seizoen één van de deelnemers van Wie is de Mol? Of misschien zelf wel de Mol? 
Toen ik werd gepolst om mee te doen met Wie is de Mol? kon ik het aanvankelijk niet geloven. Maar het was dus wel zo; ik was écht uitgekozen om deel te nemen aan het programma dat ik al vele jaren fanatiek met mijn vrienden volg. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld.

Dit was een droom die uitkwam. Ik was alleen als de dood dat ik het als deelnemer anders zou ervaren. Dat ze zouden zeggen: ‘Rob, dit is het script en action!’ Maar dat was gelukkig niet het geval. WIDM is puur en echt, precies waarop ik had gehoopt.

Precies daarom is het natuurlijk zo’n enorm succes. Al is het ook heel sterk dat je thuis lekker kan meepuzzelen, je als kijker verschil- lende locaties ziet en dat er een verhaallijn inzit die vergelijkbaar is met een detective. Dat slaat aan. Ik merk het zelf ook. Zo is het aantal volgers op mijn Instagram-account sinds de eerste aflevering geëxplodeerd en vragen ze nu regelmatig op straat of ze met me op de foto mogen.

Lees verder in VARAgids 11 vanaf pagina 6.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u aan voor de dagelijkse VARAgids Avondeditie!

Meer over dit onderwerp