Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dear White People krijgt derde seizoen

  •  
22-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dear White People S02
Het nieuws werd bekend gemaakt door Giancarlo Esposito, die in de serie te horen is als de vertelstem.
Dear White People is gebaseerd op de gelijknamige speelfilm van regisseur Justin Simien, die tevens betrokken is bij de tv-versie. De serie werpt een satirische blik op het 'postraciale' Amerika en speelt zich af op een voornamelijk blanke universiteit. Net als in de film volgen we studente Samantha White (dit keer echter niet gespeeld door Tessa Thompson, maar door Logan Browning), die een radioprogramma getiteld Dear White People presenteert, waarin ze de denkbeelden en vooroordelen van alle studenten op de campus op humoristische wijze bespreekbaar probeert te maken. Browning wordt in de serie bijgestaan door Brandon P. Bell (die wel in de film te zien was), Antoinette Robertson, DeRon Horton, John Patrick Amedori en Ashley Blaine Featherson. De eerste twee seizoenen van Dear White People kregen volop lovende kritieken.
Het derde seizoen van Dear White People heeft nog geen premièredatum. Bekijk ook de aankondiging door acteur Giancarlo Esposito ( Better Call Saul , The Get Down ).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief