Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

De Club: tragikomische serie van de maker van Gevoel voor Tumor

  •  
28-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4044 keer bekeken
  •  
DeClub2

© VRT

In de cast van de Vlaamse serie over drie koppels die elkaar ontmoeten bij de fertiliteitsarts zien we onder meer Jade Olieberg (Ares) en Lies Visschedijk (Het A-Woord).

De Vlaamse tragikomedie De Club gaat in september van start op televisie bij de VRT en is tevens online te volgen bij Amazon Prime Video. De Club volgt drie koppels die uit alle macht een kindje proberen te krijgen en elkaar tegenkomen bij dezelfde fertiliteitsarts. Omdat ze elkaar als geen ander begrijpen ontstaat er al snel een hechte band. De Vlaams-Nederlandse cast bestaat uit onder anderen Janne Desmet, Dominique Van Malder, Evelien Bosmans, Jade Olieberg, Roos Dickmann, Achraf Koutet en Lies Visschedijk. De Club werd geschreven door Leander Verdievel (Gevoel voor Tumor), die daarbij uit eigen ervaringen putte: na zijn kankerbehandeling werd hij onvruchtbaar en doorliep hij een langdurig ivf-proces. Overigens kun je op NPO Plus nu kijken naar Everyone But Us, dat gaat over een Deens koppel dat een kind probeert te krijgen.

De Club is vanaf woensdag 6 september te zien op VRT 1 en is vanaf 7 september te zien bij Amazon Prime Video.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief