Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Das Boot: vierde seizoen van oorlogsdrama start in april bij de NPO

  •  
29-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8113 keer bekeken
  •  
Das_Boot_S4_Version_A_Horizontal_6780x3811_72dpi_Textless_KeyArt

© Sky Österreich

Het Duitse oorlogsdrama dient als vervolg op Das Boot (1981) en volgt zowel de strijd op het water als de gang van zaken op het land.

Het vierde seizoen van Das Boot gaat volgende maand in première bij de NPO: vanaf vrijdag 26 april zie je wekelijks een nieuwe aflevering op NPO 2 en NPO Start. In de vierde reeks begeven de Duitse onderzeeërs zich in de Middellandse Zee, terwijl in Berlijn de interne spanningen bij de Kriegsmarine steeds hoger oplopen. Broer en zus Klaus (Rick Okon) en Hannie Hoffman (Rosalie Thomass) voeren nu elk hun eigen strijdt: Klaus reist voor een geheime missie naar Napels en Hannie probeert de slachtoffers van de oorlog te helpen. De serie Das Boot is een vervolg op de gelijknamige film van Wolfgang Petersen uit 1981, die vanaf komende zondag te zien is bij Netflix. De serie is gebaseerd op het boek Das Boot uit 1972 (dat ook diende als inspiratie voor de film) en het als vervolg geschreven Der Festung uit 1995. De vierde reeks bestaat uit zes afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief