Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Das Boot S02 vanaf 10 juli te zien op NPO Plus

  •  
22-06-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
Das Boot S02
Vanaf 16 juli is het Duitse oorlogsdrama vervolgens ook weer wekelijks te volgen op NPO 2 en NPO Start.
Das Boot keert in juli terug naar de NPO met een tweede seizoen. De reeks gaat eerst in zijn geheel in première bij NPO Plus, en niet veel later zal er tevens gestart worden met wekelijkse tv-uitzendingen. Het tv-drama dient als een vervolg op de gelijknamige film van Wolfgang Petersen, die onder meer geroemd werd vanwege het claustrofobische camerawerk van Jost Vacano (RoboCop). De serie pakt de draad ongeveer een jaar na de gebeurtenissen uit de film weer op: in december 1942 krijgt Johannes von Reinhartz als commandant van de U-822 een geheime missie die hem richting de VS voert, terwijl zijn twijfel aan de zin van de oorlog groeit. Aan de Franse kust blijft Simone Strasser zich met gevaar voor eigen leven inzetten voor het verzet.
Het complete tweede seizoen van Das Boot is vanaf 10 juli beschikbaar op NPO Plus. Vanaf 16 juli is de nieuwe reeks ook wekelijks te volgen op NPO 2 en op NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief