Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dark: trailer voor tweede seizoen

  •  
30-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dark S02
De Duitse tijdreisthriller is ook zeker van een derde seizoen, waarmee de serie wordt afgesloten als een trilogie.
Dark speelt zich af in het Duitse plaatsje Winden, waar een jongen plots spoorloos verdwijnt in de bossen. De zoektocht naar de jongen leidt een aantal inwoners naar een mysterieus stelsel van tunnels, waarmee naar twee periodes in het verleden (1986 en 1953) gereisd kan worden. Aan de start van het tweede seizoen is spoiler Jonas, de broer van de verdwenen jongen, echter verzeild geraakt in een nieuwe tijdzone: een postapocalyptische toekomst. Dark S02 is vanaf 21 juni te zien op Netflix. De serie werd bedacht door Baran bo Odar (zijn Amerikaanse regiedebuut Sleepless staat ook op Netflix) en Jantje Friese. Het tweetal werkt aan nog meer series voor Netflix, waarvan de eerste (over een mysterie op een oude stoomschip) al werd aangekondigd.
Lees ook de recensie van het eerste seizoen (en dit achtergrondartikel na het kijken) en beluister verder de soundtrack. Ook brachten wij een bezoek aan de set van S02.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief