Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Daredevil S03: Wilson Fisk zweert wraak

  •  
29-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Daredevil S03
Een nieuwe teaser zet de door Vincent D'Onofrio (Full Metal Jacket) gespeelde misdaadbaas in de schijnwerpers.
Wilson Fisk aka The Kingpin had een groot aandeel in het eerste seizoen van Daredevil. In het tweede seizoen zagen we hem vervolgens enkel in gevangeniskledij, maar in de derde reeks komt hij weer op vrije voeten. Mogelijk is Fisk niet de enige tegenstander van Daredevil in het aanstaande seizoen van de serie. Er gaan namelijk geruchten dat ook Bullseye, een personage dat in de Daredevil-film gespeeld werd door Colin Farrell, straks zijn opwachting maakt. Mogelijk wordt hij op televisie gespeeld door acteur Wilson Bethel uit Generation Kill. Bethal werd officieel gecast als een 'FBI-agent', maar zijn persoonlijke trainer zette vervolgens een foto online met daarop Bethel en acteur Charlie Cox in de sportschool, voorzien van de hashtags #Daredevil en #Bullseye. De foto werd niet veel later van Instagram verwijderd.
Het derde seizoen van Daredevil verschijnt 19 oktober op Netflix. Op de echte trailer is het nog even wachten, maar die wordt mogelijk bewaard tot New York Comic Con.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief