Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Daredevil S03: eerste blik op Bullseye

  •  
07-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Daredevil S03
Een nieuwe teaser gaat dieper in op het personage van Wilson Bethel, die straks zal veranderen in Bullseye.
Bullseye is een bekende 'bad guy' uit de Daredevil-strips en werd op het witte doek al eens gespeeld door Colin Farrell. In de serie gaat hij door het leven als Benjamin Poindexter, een onstabiele FBI-agent die zeer accuraat kan schieten. Door toedoen van manipulatie door meestercrimineel Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) verandert Poindexter in Bullseye. In de serie gaat hij - net als ooit gebeurde in de strip - tevens gehuld in een Daredevil-kostuum, om zo de echte Daredevil een slechte naam te bezorgen. Bullseye wordt op televisie gespeeld door Wilson Bethel, die onder meer bekend is van zijn rol in Generation Kill. Een andere nieuwe toevoeging aan de cast is Joanne Whalley. Zij speelt Sister Maggie, een non die Matt Murdock/Daredevil de juiste richting op probeert te sturen.
Het derde seizoen van Daredevil verschijnt 19 oktober op Netflix. Waar het recente seizoen van Iron Fist bestond uit tien afleveringen, krijgt Daredevil er weer dertien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief