Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Darby and Joan: Australische misdaadserie start eind oktober op BBC First

  •  
04-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
16727 keer bekeken
  •  
DarbyJoan2

© Acorn TV

Een gepensioneerde agent (Bryan Brown) en een verpleegster (Joan Kirkhope) die onlangs weduwe is geworden lossen mysteries op in de Australische outback.

De Australische serie Darby and Joan is vanaf eind oktober te zien op BBC First. Het luchtige misdaaddrama draait om voormalig agent Jack Darby (Bryan Brown) en verpleegster Joan Kirkhope (Greta Scacchi). De twee komen op een geïsoleerde landweg bijna frontaal met elkaar in botsing, waarna ze samen verder op reis gaan in Joans camper. Joan is namelijk onlangs weduwe geworden en probeert het mysterie rond de dood van haar echtgenoot te ontrafelen, waarbij ze de hulp van Jack goed kan gebruiken. Onderweg wordt het onwaarschijnlijke duo meegezogen in nog meer (moord)mysteries en misdrijven, zoals de dood van een duiker en een brandstichting in een hotel. Het eerste seizoen van Darby and Joan bestaat uit acht afleveringen, die vorig jaar op de Britse televisie debuteerden. De reeks werd bedacht door Phillip Gwynne en Glenys Rowe.

Darby and Joan is vanaf dinsdag 31 oktober te zien op BBC First.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief