Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Crown S02: trailer legt focus op Philip

  •  
23-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
the crown
De nieuwe trailer voor seizoen twee van The Crown legt de nadruk op Philip (Matt Smith).
De echtgenoot van koningin Elizabeth bleef in het eerste seizoen redelijk mysterieus, maar in de nieuwe afleveringen moeten we veel meer van zijn achtergrond gaan zien. Seizoen twee zal ook ingaan op de geruchten over zijn mogelijke ontrouw, maar volgens bedenker Peter Morgan hoeven we op dat gebied geen definitief antwoord te verwachten. Elizabeth en Philip krijgen in seizoen twee onder meer te maken met hun Amerikaanse collega's John en Jackie Kennedy, gespeeld door Michael C. Hall (Dexter) en Jodi Balfour (Quarry). The Crown is momenteel de duurste Netflix Original. Hoewel veel andere dure Netflix-series ( Sense8 , The Get Down ) dit jaar werden stopgezet, is het historische drama inmiddels al zeker van een derde seizoen.
Onder de trailer voor Philip zie je nog wat featurettes. Eerder kreeg prinses Margaret een trailer en seizoen twee heeft ook een algemeen voorproefje. Vanaf 8 december op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief