Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Criminal Minds komt naar Ziggo

  •  
10-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
114 keer bekeken
  •  
Criminal Minds S13
Alle dertien seizoenen zijn vanaf oktober 'on demand' terug te kijken bij Ziggo Movies & Series XL.
De complete serie van Criminal Minds stond geruime tijd op Videoland, maar werd daar in maart van dit jaar uit het aanbod verwijderd. Toch komen alle dertien seizoenen weer terug in het Nederlandse VOD-aanbod bij Ziggo. Criminal Minds draait om een speciale eenheid van de FBI, die zich specialiseert in de psyche van misdadigers. Van de cast waarmee de serie begon (met onder anderen Mandy Patinkin uit Homeland ), hebben momenteel alleen Matthew Gray Gubler en Kirsten Vangsness nog vaste rollen. Shemar Moore (te zien als Derek Morgan) speelt inmiddels de hoofdrol in SWAT, dat onlangs te zien was op Veronica. Thomas Gibson (die als Aaron Hotchner de hoofdrol speelde) werd aan de start van het twaalfde seizoen ontslagen ( lees meer over zijn vertrek ), waarna voormalig castlid Paget Brewster (Huff) terugkeerde in een vaste rol.
Alle tot nu toe verschenen afleveringen van Criminal Minds (299 stuks) zijn vanaf 1 oktober te zien bij Ziggo. In Amerika gaat op 3 oktober seizoen veertien van start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief