Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Criminal Code: trailer voor Braziliaanse misdaadserie van Netflix

  •  
19-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1531 keer bekeken
  •  
DNA_101-SEMALMA_00015_R

© Guilherme Leporace eAlisson Louback / Netflix

Federale agenten proberen met behulp van DNA-onderzoek een grote bende bankovervallers die actief is nabij de grens met Paraguay op te rollen.

In november komt er een nieuwe Zuid-Amerikaanse politiethriller naar Netflix: het op ware misdrijven gebaseerde Criminal Code. De Braziliaanse misdaadserie speelt zich af nabij de grens met Paraguay, waar de politie een grootschalig onderzoek begint naar de naar verluidt grootste bende bankrovers ter wereld. Om de bende op te rollen wordt - naast aardig wat brute kracht - tevens gebruikgemaakt van DNA-onderzoek, een techniek die in Brazilië voorheen vooral werd toegepast om moorden op te lossen in plaats van berovingen. Via het DNA worden de overvallers al snel gelinkt aan meer recente misdaden en wordt er een groter plan ontdekt waar criminelen uit beide landen bij betrokken zijn. De misdaadserie werd bedacht en geregisseerd door Heitor Dhalia (Adrift) en bestaat uit in totaal acht afleveringen.

Criminal Code verschijnt dinsdag 14 november op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief