Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Conans Clueless Gamer krijgt spin-off op TBS

  •  
07-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Conan O’Brien Clueless Gamer
Zender TBS werkt aan een serie gebaseerd op Clueless Gamer, een populair onderdeel van de talkshow van Conan O’Brien.
In het segment speelt O’Brien, zelf een absolute leek op het gebied van videogames, telkens de nieuwste computerspellen. Hij voorziet ze, inmiddels vaak in het gezelschap van een beroemde gast, op humoristische wijze van commentaar. Momenteel zijn er in totaal 35 Clueless Gamer-filmpjes te vinden op YouTube, die al miljoenen keren werden bekeken. Onlangs kwam Final Fantasy XV in aan bod, dat gerecenseerd werd met behulp van acteur Elijah Wood, die nu op Netflix te zien is in Dirk Gently’s Holistic Detective Agency. Clueless Gamer is afkomstig van Conans eigen productiebedrijf, dat ook werkt aan het komische People of Earth en de aankomende animatieserie Final Space. Deze week doken er tevens geruchten op dat TBS de dagelijkse talkshow van Conan wil veranderen in een wekelijkse talkshow, maar dit werd vervolgens ontkracht door de zender zelf.
Series gebaseerd op segmenten uit talkshows zijn niet nieuw. Zo scoorde zender Spike een enorme hit met Lip Sync Battle , dat populair werd gemaakt door Jimmy Fallon. Apple werkt nu met James Corden aan een eigen versie van Carpool Karaoke.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief