Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Cold Feet: complete serie naar NPO Start Plus

  •  
23-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
233 keer bekeken
  •  
Cold Feet Complete
Vlak voor de jaarwisseling worden de vijf nog ontbrekende seizoenen toegevoegd op NPO Start Plus.
Cold Feet is een komische dramaserie over de levens van een aantal dertig-plussers in Manchester. Aan de start van de serie krijgt de losbandige Adam (James Nesbitt uit Murphy's Law) een relatie met Rachel (Helen Baxendale uit Cuckoo ), terwijl zijn beste vriend Pete (John Thomson) een kind verwacht met Jenny (Fay Ripley). Cold Feet kwam in 2003 na vijf seizoenen ten einde, maar in 2016 kreeg de serie een nog altijd lopende doorstart. Het achtste seizoen verschijnt in 2019. In Nederland zijn alle zeven seizoenen van Cold Feet te zien geweest op televisie en het zesde en zevende en seizoen zijn momenteel terug te kijken bij NPO Start Plus. Eind volgende maand verschijnen daar ook de nog ontbrekende seizoenen, zodat de complete serie teruggekeken kan worden.
Alle zeven seizoenen van Cold Feet zijn vanaf 28 december te zien op NPO Start Plus. De eerste vijf seizoenen worden momenteel ook nog uitgezonden op NPO 1 Extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief