Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Cobra Kai: Karate Kid-serie verhuist naar Netflix

  •  
22-06-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
Cobra Kai
De vete tussen Johnny Lawrence (William Zabka) en Daniel LaRusso (Ralph Macchio) laait weer op.
De website Variety bericht dat de serie Cobra Kai zal gaan verhuizen van YouTube naar Netflix. De huidige twee seizoenen debuteren later dit jaar, gevolgd door ook nog het gloednieuwe derde seizoen. Cobra Kai is een vervolg op The Karate Kid (1984), maar het verhaal wordt deze keer juist verteld vanuit het perspectief van 'bad guy' Johnny Lawrence, die in de serie de oude Cobra Kai-dojo weer probeert te openen. Daardoor laait ook zijn oude vete met Daniel LaRusso, die als autoverkoper probeert zijn leven in balans te houden zonder Mr. Miyagi (Pat Morita overleed in 2005), weer op. Cobra Kai was in 2018 een enorme hit voor YouTube, dat echter heeft besloten zich meer te gaan richten op 'unscripted televisie' en daarom het stokje nu doorgeeft aan Netflix.
In het tweede seizoen van de Cobra Kai-serie kwam Martin Kove terug als Creese, en volgens de geruchten zal straks ook Elisabeth Shue opnieuw te zien zijn als Ali.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief