Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Claire Danes twijfelt toch over einde Homeland

  •  
21-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
Homeland
De actrice vertelde eerst dat de serie na acht seizoenen zou eindigen, maar zet de deur nu weer op een kier.
Vorig weekend kwam het zevende seizoen van Homeland ten einde op de Nederlandse televisie. De serie was al zeker van een achtste seizoen, dat volgens Claire Danes ook het laatste seizoen zou worden. In een interview met de website TVLine komt ze nu toch terug op die uitspraak. 'Die beslissing is nog niet definitief. Zo zit het momenteel wel in mijn hoofd, maar wie weet verandert dat straks alsnog'. De actrice deed verder nog nieuwe onthullingen over de laatste scène van het zevende seizoen, waarin Carrie spoiler na zeven maanden wordt vrijgelaten uit een Russische gevangenis en weer terugkeert naar Amerika. 'We hebben heel veel scènes geschoten waarin Carrie gedurende haar gevangenschap doordraait, maar die scènes zijn uiteindelijk niet gebruikt. De makers dachten dat het beter zou werken als dat aan de fantasie van de kijker zou worden overgelaten.'
Claire Danes is momenteel opnieuw zwanger, maar dat zou geen invloed hebben op de komst van het achtste seizoen. De opnamen moeten later dit jaar van start gaan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief