Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Chilling Adventures of Sabrina heeft datum

  •  
30-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Chilling Adventures of Sabrina Poster
Op 26 oktober geeft Netflix het eerste seizoen van hun nieuwe serie over Sabrina the Teenage Witch vrij.
Sabrina wordt in Chilling Adventures of Sabrina gespeeld door Kiernan Shipka, die we kennen als de oudste dochter van Don Draper in Mad Men. In Chilling Adventures of Sabrina probeert Sabrina haar unieke bestaan als 'heks in opleiding' te combineren met een leven als normale scholier. Ze wordt begeleid door haar moederlijke tante Hilda (Lucy Davis uit The Office ) en haar strenge tante Zelda (Miranda Otto uit Homeland ). Roberto Aguirre-Sacasa, de bedenker van de Sabrina-strips die tevens verantwoordelijk is voor het op Netflix te volgen Riverdale , is aangesteld als showrunner. Verwacht echter geen serie in de stijl van de oude sitcom met Melissa Joan Hart als Sabrina, want volgens Netflix wordt deze versie een stuk duisterder. De VOD-dienst vergelijkt Chilling Adventures of Sabrina dan ook liever met horrorklassiekers als Rosemary's Baby en The Exorcist.
Netflix heeft momenteel twee seizoenen (twintig afleveringen in totaal) van Chilling Adventures of Sabrina in bestelling staan. Het eerste seizoen verschijnt 26 oktober.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief