Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Chilling Adventures of Sabrina: trailer voor A Midwinter's Tale

  •  
05-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sabrina kerstspecial
Vanaf 14 december kunnen we op Netflix zien hoe de feestdagen worden gevierd in huize Spellman.
Het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina staat nu op Netflix, maar voor de komst van het tweede seizoen, krijgen we eerst een kerstspecial getiteld A Midwinter's Tale voorgeschoteld. Daarin viert de Church of Night de Winter Solstice - de langste dag van het jaar - waarbij er rond het haardvuur spookverhalen verteld worden. Aan de trailer te zien gaat die viering tevens gepaard met demonen, levende poppen en andere duivelse entiteiten. Daarnaast probeert Sabrina met haar collega heksen een seance opzetten, in de hoop contact te kunnen maken met haar overleden moeder. Chilling Adventures of Sabrina werd bedacht door Roberto Aguirre-Sacasa, bekend van Riverdale. Kiernan Shipka geeft gestalte aan Sabrina, terwijl Mirando Otto en Lucy Davis te zien zijn als haar tantes.
Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter's Tale verschijnt 14 december op Netflix. Daarnaast is de releasedatum van het tweede seizoen nu vastgelegd op 5 april 2019.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief