Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Catch-22: eerste teaser voor miniserie van Hulu

  •  
11-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Catch-22
Voor het eerst sinds zijn optreden als Doug Ross in E.R. keert George Clooney weer terug naar televisie.
Na zijn vertrek bij de serie E.R. bouwde George Clooney een hele aardige filmcarrière op, als acteur en als regisseur. De tweevoudig Oscarwinnaar keert nu terug naar tv met een bijrol in Catch-22, een nieuwe miniserie van Hulu waarvan hij ook een aantal afleveringen zelf regisseerde. Catch-22 werpt een satirische blik op het werk van piloten die tijdens de Tweede Wereldoorlog van hun leidinggevende (Kyle Chandler) steeds gevaarlijker wordende missies uit moeten voeren. Christopher Abbott (de echtgenoot van Jessica Biel in The Sinner ) speelt de hoofdrol als bombardier John Yossarian. Clooney kruipt in de huid van de gestoorde luitenant Scheisskopf, terwijl House-acteur Hugh Laurie (eerder met Clooney te zien in Tomorrowland) gestalte geeft aan de veel mildere Major de Coverley.
De tv-bewerking van het boek Catch-22 (ook ooit door Mike Nichols bewerkt tot een speelfilm) is vanaf 17 mei te zien op Hulu, maar heeft nog geen Nederlandse release.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief