Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Casa Coco: film met Gerard Cox en Joke Bruijs komt naar Netflix

  •  
11-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3827 keer bekeken
  •  
Casa-Coco_st_1_jpg_sd-high_Copyright-2021-WW-Entertainment

© WW Entertainment

Een Rotterdamse vrouw (Joke Bruijs) runt al jarenlang een pension op het Caribische eiland Bonaire, waar ze stuit op een oude jeugdliefde (Gerard Cox).

De film Casa Coco is vanaf 7 juli te zien op Netflix, nadat de romantische komedie vorig jaar november werd uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Casa Coco herenigde Gerard Cox met Joke Bruijs, die jarenlang op televisie te zien waren in Toen was geluk heel gewoon. De film volgt de Rotterdamse Pleun (Bruijs), die op Bonaire een pension runt waar vakantiegangers tot rust kunnen komen. Ze komt weer in contact met haar oude jeugdliefde Toon (Cox), die op het punt staat om van zijn vrouw te scheiden en samen met een bevriend echtpaar in Bonaire op vakantie is. Casa Coco heeft bijrollen voor onder meer Loes Luca (Maud & Babs), Katja Schuurman (Oei, ik groei!) en cabaretier Richard Groenendijk. Het script komt van onder anderen Maria Goos (La Famiglia) en Peter Römer (Baantjer), en Bob Wilbers (Dokter Tinus) regisseerde.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief