Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Carice van Houten gecast in Temple

  •  
22-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Game of Thrones is bijna afgelopen, maar de actrice heeft haar volgende tv-rol alweer te pakken.
Carice van Houten is gecast in Temple, een aankomende thrillerserie over de gang van zaken in een illegale en ondergrondse kliniek in Londen. Van Houten zal gestalte geven aan Anna, een researcher binnen de kliniek die kampt met een enorm schuldgevoel. De hoofdrol in de serie is voor Mark Strong (wiens serie Deep State ook al zeker is van een tweede seizoen), die te zien zal zijn als een door een persoonlijke tragedie gedreven chirurg. Samen met zijn collega's Anna en Lee (Daniel Mays uit Line of Duty ) behandelt hij radeloze en soms gevaarlijke patiënten die geen opties meer hebben. Temple is gebaseerd op de Noorse serie Valkyrien. De nieuwe tv-bewerking is in handen van toneelschrijver Mark O'Rowe. De serie wordt geproduceerd door zender Sky, dat ook verantwoordelijk is voor het bij ons op Videoland te bekijken Riviera.
Temple gaat in 2019 in première op Sky. Carice van Houten zal in 2019 ook voor de laatste keer te zien zijn als Melisandre, in het laatste seizoen van Game of Thrones.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief