Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Cardinal binnenkort te zien bij Ziggo

  •  
20-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
125 keer bekeken
  •  
Cardinal
Billy Campbell (The Missing) speelt detective John Cardinal in de misdaadserie van Aubrey Nealon (Orphan Black).
De misdaadserie Cardinal speelt zich af in een fictief plaatsje in Canada en focust zich op het werk van detective John Cardinal (Billy Campbell). Aan de start van het eerste seizoen is Cardinal uit zijn team gezet, vanwege zijn ongezonde obsessie met de verdwijning van een 13-jarig meisje. Wanneer haar lichaam vervolgens opduikt, wordt hij toch weer door zijn oude baas teruggehaald. Tijdens de zoektocht naar de dader zit hij opgescheept met detective Lise Delorme (Karine Vanasse), maar wat hij niet weet is dat zijn nieuwe partner hem namens zijn baas onderzoekt voor mogelijke corruptie. Cardinal is een verfilming van de boeken van Giles Blunt. De tv-bewerking was in handen van Aubrey Nealon ( Orphan Black , het aankomende Snowpiercer ).
Alle drie de seizoenen van Cardinal zijn vanaf 4 september te zien bij Ziggo Movies & Series. Elk seizoen van de Canadese misdaadserie bestaat uit zes afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief