Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Cable Girls S02 komt 25 december naar Netflix

  •  
16-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Vanaf 25 december kun je op Netflix kijken naar nieuwe afleveringen van Cable Girls.
Het Spaanstalige drama (dat in eigen land luistert naar de titel Las Chicas del Cable) speelt zich af in 1928 en volgt vier vrouwelijke werknemers bij een telefooncentrale, die op zoek gaan naar onafhankelijkheid en op de werkvloer nader tot elkaar komen. Thuis kampen ze allemaal met zo hun eigen problemen. Het tweede seizoen pakt het verhaal zes maanden na de gebeurtenissen uit de eerste reeks weer op. De bedrijf is opgeschud door nieuw management en de vier vriendinnen verrichten een duistere daad. Cable Girls werd bedacht door Ramón Campos, Teresa Fernández-Valdés en Gema R. Neira, die eerder werkzaam waren bij Velvet en Grand Hotel. De serie was vorig jaar de eerste Spaanse Netflix Original en is ook al zeker van een derde seizoen in 2018.
Netflix bestelde onlangs nog een tweede Spaanse Netflix Original in de vorm van het drama Elite. Ook een eerste Duitse Original ( Dark ) en een eerste Turkse Original zijn in aantocht.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief