Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Brooklyn Nine-Nine krijgt zevende seizoen

  •  
28-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
65 keer bekeken
  •  
Brooklyn Nine-Nine
Het zesde seizoen van de gecancelde, maar toch weer tot leven gewekte komedie is nu bijna halverwege.
De eerste vijf seizoenen van Brooklyn Nine-Nine werden in Amerika uitgezonden op Fox, maar nadat de zender een einde maakte aan sitcom, werd er alsnog een zesde seizoen besteld door NBC. Inmiddels heeft NBC ook een zevende seizoen besteld, hoewel het exacte aantal afleveringen nog onbekend is. Voor het zesde seizoen werden er dertien afleveringen besteld, maar dat aantal werd later door NBC opgeschroefd tot achttien stuks. Brooklyn Nine-Nine draait om de kleurrijke agenten van een politiebureau in New York. Rollen zijn er voor Andy Samberg (SNL) en Andre Braugher (Homicide: Life on the Street). In het huidige zesde seizoen krijgt Lin-Manuel Miranda, die destijds net als Mark Hamill en Guillermo del Toro zijn teleurstelling uitsprak over de stopzetting van de serie, volgende maand een gastrol als de broer van Amy (Melissa Fumero).
In Nederland zijn de eerste vijf seizoenen van Brooklyn Nine-Nine te zien op Netflix. Of en wanneer het zesde seizoen bij ons op Netflix verschijnt is nu nog niet bekend.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief