Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Breaking Bad-film in de maak

  •  
07-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Breaking Bad
Er zijn nog geen castleden bekendgemaakt, maar Vince Gilligan is aangekondigd als scenarist.
Volgens de website The Hollywood Reporter krijgt het in 2013 geëindigde Breaking Bad straks een speelfilm. Het is nog onduidelijk of het gaat om een prequel (zoals Better Call Saul ) of een vervolg, en of er acteurs uit de originele tv-serie terugkeren is ook nog niet bekend. Het script wordt in ieder geval geschreven door Vince Gilligan, de bedenker van de originele serie. Gilligan zal de film ook produceren en neemt mogelijk de regie voor zijn rekening. Het verhaal draait om 'de ontsnapping van een ontvoerde man en zijn zoektocht naar vrijheid'. Die synopsis zou misschien weleens kunnen verwijzen naar Jesse Pinkman ( Aaron Paul ), maar dat is momenteel nog pure speculatie. De productie van de film moet later deze maand van start gaan in New Mexico.
In Amerika was Breaking Bad van 2008 tot 2013 te zien op AMC. In Nederland is de complete serie terug te kijken op Netflix, waar Better Call Saul eveneens te zien is.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief