Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

BoJack Horseman krijgt zesde seizoen

  •  
31-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Bojack Horseman S05
Netflix cancelde deze maand al verschillende series, maar BoJack Horseman heeft nog niets te vrezen.
BoJack Horseman (stem van Will Arnett) was ooit de grote ster van de populaire sitcom Horsin Around, maar wordt als aan lager wal geraakte acteur inmiddels geplaagd door zijn zelfhaat en onzekerheid. Met behulp van zijn zaakwaarnemer Princess Carolyn (Amy Sedaris), zijn huisgenoot Todd (Aaron Paul) en schrijfster Diane Nguyen (Alison Brie) probeert hij weer uit zijn diepe dal te klimmen. De animatieserie werd in het begin geroemd vanwege de humor, maar vervolgens werd ook de aanwezige drama en emotie steeds meer geprezen. BoJack Horseman is afkomstig van Lisa Hanawalt en Raphael Bob-Waksberg. Door het aanhoudende succes is het tweetal inmiddels ook voor Netflix bezig met Tuca & Bertie, een animatieserie over twee vogels die een appartement delen.
Wanneer het zesde seizoen van BoJack  Horseman op Netflix verchijnt is nu nog niet bekend. Het vijfde seizoen (lees ook onze recensie ) werd vorige maand vrijgegeven.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief