Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Black Mirror krijgt vijfde seizoen

  •  
05-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
blackmirror-0efce411145f
Een premièredatum is er nog niet, maar dat Black Mirror straks nog een vijfde seizoen krijgt staat nu officieel vast.
Black Mirror is een anthologie over de keerzijde van onze razendsnelle technologische ontwikkelingen. Elke aflevering vertelt een nieuw verhaal, waarbij de impact van een futuristische technologie in beeld wordt gebracht. De serie werd bedacht door Charlie Brooker, die als scenarist bij bijna alle afleveringen betrokken was. Alleen de aflevering The Entire History of You (waar Robert Downey Jr. een avondvullende film van wil maken) uit het derde seizoen werd niet door hem geschreven. De eerste twee seizoenen van Black Mirror werden geproduceerd door het Britse Channel 4 en daarna verhuisde de serie naar Netflix. Naar verwachting krijgt het vijfde seizoen opnieuw zes afleveringen, alleen is het nog niet bekend wanneer deze in première gaan. Het derde seizoen verscheen oktober 2016 en het vierde seizoen verscheen december 2017.
Wil je weten welke afleveringen van Black Mirror de moeite waard zijn? Bekijk dan ons overzicht. En lees daarnaast ook ons interview met bedenker Charlie Brooker.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief