Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Billions S04 start 18 maart bij Ziggo

  •  
19-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Billions S04
De serie met Damian Lewis (Homeland) gaat één dag na de Amerikaanse première van start in Nederland.
Paul Giamatti ( Private Life ) en Damian Lewis (Homeland) spelen de hoofdrollen in Billions, een dramaserie die zich afspeelt in de financiële sector. In de eerste seizoenen probeerden miljardair Bobby Axelrod (Lewis) en openbaar aanklager Chuck Rhoades (Giamatti) elkaar het leven zo zuur mogelijk te maken, maar in de vierde reeks zijn de twee kemphanen samengebracht door Weny Rhoades (Maggie Siff), de echtgenote van Chuck die als performance coach werkt bij het bedrijf van Axelrod. Rhoades heeft grote problemen met een voormalig protegé (Toby Leonard Moore) en een invloedrijke procureur-generaal (Clancy Brown), terwijl Axelrod in de knoei zit met een oud-werknemer (Asia Kate Dillon) en een Russische geldschieter (John Malkovich). En dus schuiven de heren hun onderlinge problemen (tijdelijk) aan de kant om elkaar te kunnen helpen.
In Amerika gaat het vierde seizoen van Billions op 17 maart in première op zender Showtime. Hier in Nederland start de reeks op 18 maart bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief