Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Big Mouth: trailer voor het tweede seizoen

  •  
20-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Big Mouth S02
De stemmencast van de animatieserie werd voor seizoen twee aangevuld met David Thewlis en Gina Rodriguez.
Big Mouth werd bedacht door Nick Kroll (Kroll Show) en Andrew Goldberg (Family Guy), die zich daarbij mede lieten inspireren door hun eigen jeugd. De serie volgt Nick (Kroll), Andrew (John Mulaney) en Jessi (Jessi Klein), drie kinderen die tegelijk in de puberteit terechtkomen. Hormoonmonster Maurice spoort de jongens aan om hun seksualiteit verder te ontdekken, terwijl Jessi advies krijgt van hormoonmonster Connie. De monsters krijgen in het tweede seizoen echter concurrentie van de Shame Wizard (stem van David Thewlis), die de kinderen voorhoudt dat ze zich voor al die seksuele verlangens diep zouden moeten schamen. Daarnaast wordt Gina Rodriguez ( Jane the Virgin ) geïntroduceerd als een nieuwe leerling op de school.
Het tweede seizoen van Bigh Mouth verschijnt 5 oktober op Netflix. De VOD-dienst produceert steeds meer animatieseries voor volwassenen, zie ook BoJack Horseman.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief