Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Better Call Saul S04 heeft eerste teaser

  •  
04-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Better Call Saul
Wordt dit het seizoen waarin Jimmy McGill (Bob Odenkirk) dan eindelijk verandert in Saul Goodman?
Better Call Saul is afkomstig van Vince Gilligan ( The X-Files ) en is een spin-off van het door hem bedachte Breaking Bad. De serie volgt advocaat Saul Goodman, die in deze prequel door het leven gaat als Jimmy McGill. In het vierde seizoen krijgt Jimmy te maken met de nasleep van een persoonlijke tragedie. Gus Fring (Giancarlo Esposito) verandert onderwijl in de machtige misdaadbaas waar we in Breaking Bad voor het eerst kennis mee maakten. Gilligan wil in de toekomst ook Jesse (Aaron Paul) en/of Walt (Bryan Cranston) nog even in de serie op laten draven, maar verklapte nog niet in welk seizoen. Wel maken we in het vierde seizoen sowieso kennis met Lalo, een personage dat al ooit even door Saul genoemd werd in Breaking Bad, maar nog nooit in één van de twee series zien was.
In Amerika start Better Call Saul S04 op 6 augustus bij AMC. Als Netflix de rechten kan behouden, is seizoen vier vanaf 7 augustus weer wekelijks te zien in Nederland.
Bekijk de recensie van seizoen drie en lees meer over de leader.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief