Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Below the Surface S02 komt naar NPO Start Plus

  •  
25-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Under the Surface S02
In het tweede deel van de Deense thriller nemen terroristen de passagiers van een veerboot in gijzeling.
Vorig jaar kon je bij de NPO kijken naar de Deense thriller Below the Surface, die draaide om de gijzeling van vijftien passagiers in de metro van Kopenhagen, en dit jaar pakt de NPO uit met ook het tweede seizoen. Deze keer duikt Philip Nørgaard (Johannes Lassen) in de mysterieuze verdwijning van een oude kennis, June. De studente politicologie is spoorloos verdwenen na haar terugkeer uit Syrië, waar ze tegen IS vocht en als vergelding een premie op haar hoofd kreeg. Drie Islamitische terroristen zijn naar Denemarken gekomen om die premie te innen. Zijn zoektocht leidt Nørgaard naar een veerboot op weg naar Zweden. Wanneer de situatie escaleert en de terroristen alle passagiers aan boord gijzelen, raakt hij betrokken bij een politieke crisis.
Het tweede seizoen van Below the Surface komt op 23 augustus naar NPO Start Plus. Vanaf 12 oktober zie je ook wekelijks dubbele afleveringen op NPO 3 en NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief