Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Beat vanaf 9 november bij Amazon

  •  
21-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Beat
De nieuwe misdaadserie uit Duitsland speelt zich af in het bruisende nachtleven van Berlijn.
De nieuwe Amazon Original Beat was onlangs aanwezig op de showcase van Amazon in Londen. Het is na onder meer You Are Wanted de vijfde serie die Amazon produceert in Duitsland. Beat volgt Robert Schlag (Jannis Niewöhner), een club promoter die geniet van het nachtleven in Berlijn. De scene daar krijgt echter te maken met een internationale misdaadorganisatie die zich bezighoudt met drugs, wapens, en zelfs de handel in mensen en organen. Lokale overheidsinstanties besluiten Schlag vanwege zijn vele connecties in het nachtleven te gebruiken in hun strijd tegen de georganiseerde misdaad en de promoter wordt al snel gedwongen zijn grenzen op te zoeken. Beat werd bedacht en geregisseerd door Marco Kreuzpaintner, bekend van onder meer de Duitse filmhit Krabat. Christian Berkel (Valkyrie) en Alexander Fehling (Homeland) hebben bijrollen.
Het eerste seizoen van Beat is vanaf 9 november te zien op Amazon Prime Video. De reeks bestaat uit in totaal zeven afleveringen. Bekijk hieronder ook alvast de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief