Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Barry Atsma krijgt rol in The Rook

  •  
31-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Barry Atsma
Na The Split en Bad Banks is Barry Atsma straks opnieuw te zien in een internationale tv-productie.
Barry Atsma krijgt een rol in de thriller The Rook, een nieuwe serie van zender Starz, die straks in Nederland te zien is bij Ziggo. The Rook gaat over Myfanwy Thomas (Emma Greenwell uit Shameless en True Blood), die in Londen wakker wordt op een plek waar net een massamoord heeft plaatsgevonden, maar zich niet meer kan herinneren wie ze is en hoe ze daar terecht is gekomen. Thomas ontdekt dat ze een hoge ambtenaar is binnen de Checquy, een geheime dienst voor mensen die paranormaal begaafd zijn, en onderneemt een gevaarlijke zoektocht naar haar identiteit. Atsma geeft gestalte aan Peter van Syoc, de charmante maar psychotische sleutelfiguur van een misdaadsyndicaat dat bekend staat als The Lugat. Andere bekende acteurs die meespelen in The Rook zijn Joely Richardson (Nip / Tuck) en Olivia Munn (The Newsroom).
The Rook verschijnt in 2019 op televisie. Barry Atsma is nu elke dinsdag op NPO 1 te zien in Bad Banks, een Duitse thriller die overigens wel werd nagesynchroniseerd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief