Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bargain: Zuid-Koreaanse thrillerserie komt in juli naar SkyShowtime

  •  
06-06-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
200 keer bekeken
  •  
BargainKeyArt

© SkyShowtime

Smokkelaars die organen aan de hoogste bieder willen veilen komen na een aardbeving samen met hun doelwitten vast te zitten in een instortend hotel.

De Zuid-Koreaanse thrillerserie Bargain is in Nederland vanaf donderdag 4 juli wekelijks te zien bij SkyShowtime, dat aftrapt met de eerste drie (van de zes) afleveringen. In de serie worden mannen naar een afgelegen hotel gelokt onder het mom van seksuele ontmoetingen. Eenmaal in het hotel aangekomen raken ze echter verstrikt in het web van een meedogenloze smokkelbende die hun organen wil veilen aan de hoogste bieder. Nadat er een verwoestende aardbeving plaatsvindt, zitten de slachtoffers, handelaren en kopers plots allemaal gevangen in het instortende gebouw. Afgesneden van de buitenwereld moeten ze alles op alles zetten om de nasleep van de aardbeving te overleven. De hoofdrollen in Bargain worden gespeeld door Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) en Chang Ryul (My Name). De serie is een bewerking van de gelijknamige korte film van regisseur Lee Chung-hyun uit 2015.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief