Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Bad Boys for Life vanaf 10 oktober op Netflix

  •  
27-09-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
126 keer bekeken
  •  
Bad Boys for Life
De blockbuster van het Belgische regisseursduo Adil & Bilall was begin dit jaar nog te zien in de bioscoop.
Netflix maakte bekend dat Bad Boys for Life vanaf 10 oktober bij de vod-dienst te zien is. De actiefilm met Will Smith en Martin Lawrence was in januari van dit jaar nog te zien in de Nederlandse bioscopen. Bad Boys for Life is het derde - en zowel commercieel als kritisch gezien succesvolste - deel in de filmreeks rond agenten Marcus Burnett (Lawrence) en Mike Lowrey (Smith). De film was op die manier een prima Hollywood-debuut voor de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, die werden ingehuurd omdat producent Jerry Bruckheimer erg onder de indruk was van de door hen geregisseerde film Black. Adil en Bilall werken momenteel aan hun eigen Netflix-serie Grond en zullen een aantal afleveringen van de Marvel-serie Ms. Marvel gaan regisseren voor Disney+.
Eerder gingen ook recente bioscoopsuccessen als Once Upon A Time in Hollywood van Quentin Tarantino en A Star is Born van Bradley Cooper al naar Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief