Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Atypical: trailer voor het tweede seizoen

  •  
20-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Atypical
Volgende maand debuteren er tien nieuwe afleveringen van de tragikomische 'coming of age' serie op Netflix.
Atypical draait om het leven van de autistische Sam (Keir Gilchrist), die zijn best doet een zo 'normaal' mogelijk leven te leiden en zich onderweg afvraagt wat die term nu eigenlijk betekent. In het tweede seizoen moet hij beslissen wat hij zal gaan doen na de middelbare school. Ondertussen hebben zijn moeder Elsa (Jennifer Jason Leigh) en zijn vader Doug (Michael Rapaport) echtelijke problemen, terwijl zijn jongere zusje Casey (Brigette Lundy-Paine) zich niet thuisvoelt op haar nieuwe school. Daarnaast geeft Nik Dodani ( Alex Strangelove ) gestalte aan Sams beste vriend Zahid en is Jenna Boyd (The Missing) te zien als zijn eerste 'soort van' vriendin Paige. Atypical werd bedacht door Robia Rashid, die eerder werkte aan The Goldbergs. Voor het tweede seizoen werd het aantal afleveringen opgeschroefd van acht naar tien stuks.
Het tweede seizoen van Atypical is vanaf 7 september te bekijken op Netflix. Lees ook onze recensie van het eerste seizoen en beluister de soundtrack van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief