Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ash vs Evil Dead: eerste beelden van seizoen drie

  •  
02-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ash vs Evil Dead
Bruce Campbell haalt zijn kettingzaag opnieuw van stal in het derde seizoen van Ash vs Evil Dead.
De komische horrorserie gaat in Amerika op 25 februari weer van start bij Starz. Waar Ash (Campbell) eerder werd gezien als een vermeende seriemoordenaar, wordt hij in zijn oude woonplaats Elk Grove nu plots onthaald als reddende engel. Vorig seizoen werd Lee Majors (The Six Million Dollar Man) geïntroduceerd als zijn vader en binnenkort maken we tevens kennis met zijn verloren dochter, gespeeld door nieuwkomer Arielle Carver-O’Neill. Ook zijn Ray Santiago en Dana DeLorenzo weer van de partij als zijn vertrouwde sidekicks Pablo en Kelly. Tot slot keert Lucy Lawless (Xena: Warrior Princess) terug als zijn soms-vijand en soms-bondgenoot Ruby. Sam Raimi heeft sinds de pilot van de serie geen afleveringen meer geregisseerd, maar is wel nog altijd betrokken als producent.
Ash vs Evil Dead is gebaseerd op de door Raimi geregisseerde cultfilm The Evil Dead uit 1981. Raimi maakte ook de sequels Dead by Dawn (1987) en Army of Darkness (1992).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief