Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Archer S09 vanaf 13 juli op Netflix

  •  
27-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Archer: Danger Island
Dit seizoen zien we voormalig geheim agent Sterling Archer als Indiana Jones-achtige avonturier in de jaren dertig.
Het is niet de eerste keer dat Archer een flinke make-over krijgt. De animatieserie rond de narcistische spion Sterling Archer begon ooit als een parodie op James Bond, maar verderop in de serie zag het personage zich genoodzaakt aan de slag te gaan als privé-detective. Na een schietpartij waande een comateuze Archer zich ook even een detective in een film-noir uit de jaren veertig en in seizoen negen droomt hij van een leven als Indiana Jones-achtige avonturier op een eiland in de Stille Oceaan eind jaren dertig. H. Jon Benjamin (bekend van Family Guy en Bob's Burgers ) doet ook in deze incarnatie weer de stem van Archer. Hij wordt nog altijd bijgestaan door zijn oude stemmencast (met Judy Greer en Aisha Tyler), hoewel zij in de fantasiewereld van Archer niet meer te horen zijn als hun vertrouwde personages.
Het negende seizoen (acht afleveringen) van Archer is vanaf 13 juli te zien op Netflix. De eerste acht seizoenen van de animatieserie zijn daar momenteel al beschikbaar.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief