Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Annihilation: special van Patton Oswalt op Netflix

  •  
16-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Annihilation
Vanaf morgen kun je op Netflix kijken naar Annihilation, de nieuwe special van Patton Oswalt.
Vorig jaar maakte de komiek ook al een special voor Netflix, getiteld Talking for Clapping, waarvoor hij uiteindelijk een Emmy-award in ontvangst mocht nemen. In zijn nieuwe show komt uiteraard Donald Trump volop aan bod, maar Oswalt kan het als zelfbenoemde nerd met een obsessie voor Star Wars en stripboeken (kijkers van Parks and Recreation zullen zich ongetwijfeld zijn legendarische filibuster nog wel herinneren) natuurlijk ook niet laten om weer in de popcultuur te duiken. Toch zou Annihilation wellicht iets zwaarder kunnen worden dan bijvoorbeeld zijn voorgaande special Talking for Clapping. Vorig jaar kwam Pattons 46-jarige echtgenote Michelle McNamara namelijk onverwacht te overlijden en ook haar verlies wordt in deze nieuwe show door hem besproken.
Patton Oswalt: Annihilation is vanaf 17 oktober te bekijken op Netflix. Oswalt was onlangs te horen in de trailer voor Happy! , een nieuwe serie waarvoor hij voice-over werk deed.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief