Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Anne met een E S02 vanaf 6 juli op Netflix

  •  
09-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
85 keer bekeken
  •  
Anne met een E S02
De avonturen van het strijbare tienermeisje Anne (Amybeth McNulty) gaan volgende maand verder op Netflix.
Anne met een E werd geïnspireerd door het boek Anne of Green Gables (Anne van het Groene Huis) dat aan het begin van de 20ste eeuw werd geschreven door Lucy Maud Montgomery. De serie volgt het mondige weesmeisje Anne (Amybeth McNulty), die per ongeluk in huis wordt geplaatst bij Marilla (Geraldine James) en broer Matthew Cuthbert (R.H. Thomson). Het tweede seizoen zal opnieuw thema's als vooroordelen, pesten, identiteit en feminisme bekijken door de ogen van de 14-jarige protagonist. De serie is afkomstig van drievoudig Emmy-winnaar Moira Walley-Beckett, die eerder schreef voor Breaking Bad en daarna met Flesh and Bone haar eerste eigen tv-serie maakte. Voor de tweede reeks van Anne met een E serie voegde ze - samen met haar 'all female' schrijverskamer - ook een aantal compleet nieuwe personages toe.
Het tweede seizoen van Anne met een E is vanaf 6 juli te zien op Netflix. Waar het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen, krijgt de nieuwe reeks er straks tien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief