Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

American Horror Story verschijnt op Amazon

  •  
25-06-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Horror Story
Naast de eerste vijf seizoenen van AHS komen op 1 juli ook Homeland, Prison Break en Glee naar Amazon.
American Horror Story is inmiddels niet meer te vinden op Netflix, maar binnenkort is de horrorserie (gedeeltelijk) te bekijken bij Amazon: op 1 juli verschijnen daar de eerste vijf seizoenen. De anthologie debuteerde destijds in 2011 op televisie, en volgde een gezin (met Connie Britton en Dylan McDermot) dat kwam te wonen in een bezeten landhuis. Daarna volgden er seizoenen rond een gesticht, een groep heksen, een bizar circus en een bovennatuurlijk hotel. De serie werd (mede) bedacht door Ryan Murphy ( The Politician , Hollywood ), die regelmatig dezelfde acteurs gebruikt, onder wie zijn muze Sarah Paulson. American Horror Story heeft nu negen seizoenen, met een tiende seizoen in de maak. De serie is al zeker van daarna nog eens drie seizoenen en een spin-off.
American Horror Story is niet de enige serie die op 1 juli naar Amazon komt: ook Modern Family S01-09, Homeland S01-07, Prison Break S01-05 en Glee S01-06 (in tegenstelling tot AHS ook allemaal te zien op Netflix) worden die dag toegevoegd.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief