Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

American Horror Story S08: Connie Britton komt terug

  •  
24-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Horror Story S01
Naast Britton is ook Dylan McDermott opnieuw van de partij in het achtste seizoen getiteld Apocalypse.
Connie Britton (Nashville) en Dylan McDermott (The Practice) waren ooit samen te zien in het eerste seizoen van American Horror Story, waarin ze als echtpaar hun intrek namen in een vervloekt huis. McDermott kwam in het tweede seizoen nog terug als een ander personage, maar voor Britton bleef het bij die eerste reeks. Toch keren beide acteurs nu terug voor het achtste seizoen (Apocalypse), dat een cross-over gaat worden tussen het eerste seizoen (Murder House) en het derde seizoen (Coven). Taissa Farmiga, die destijds te zien was als hun dochter, keert ook weer terug. In de achtste reeks maken nog veel meer bekende gezichten opnieuw hun opwachting. Apocalypse draait om het einde van de wereld, dat ingeluid lijkt te gaan worden door antichrist Michael Langdon (Cody Fern), de inmiddels volwassen zoon van Brittons personage.
American Horror Story: Apocalypse is vanaf 18 september in Nederland te zien op Fox. De serie van Ryan Murphy is al zeker van een negende en een tiende seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief