Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

American Horror Story S08: Billie Lourd gecast

  •  
20-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De opnamen van het achtste seizoen (dat mogelijk de subtitel Radioactive krijgt) gaan in juni van start.
De cast van het achtste seizoen van American Horror Story bestaat nu uit Evan Peters, Sarah Paulson, Billie Lourd (die vorig jaar haar debuut maakte in American Horror Story: Cult ), Kathy Bates (die vorig jaar nog ontbrak in American Horror Story: Cult) en serie-nieuwkomer Joan Collins. Hun personages worden nog geheim gehouden, maar Collins (vooral bekend als Alexis Colby uit Dynasty, een rol die inmiddels wordt ingevuld door Nicollette Sheridan ) zal gestalte geven aan de oma van het personage van Peters. Volgens American Horror Story-bedenker Ryan Murphy wordt het achtste seizoen weer wat meer in de stijl van Asylum en Coven. Murphy werkte eerder met Lourd aan de serie Scream Queens. De actrice is de dochter van de eind 2016 overleden Carrie Fisher.
American Horror Story wordt bij ons uitgezonden door Fox. De eerste zes seizoenen zijn terug te kijken op Netflix. De serie is ook zeker van nog een negende seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief