Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

American Gods S02 is nu in productie

  •  
01-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
American Gods S02
Het tweede seizoen van de volgens ons beste serie van 2017 komt volgend jaar naar Amazon Prime.
Het eerste seizoen van American Gods stond namelijk op de eerste plaats in ons grote jaaroverzicht van 2017 , op de voet gevolgd door Big Little Lies en The Handmaid's Tale. In American Gods gaat ex-gevangene Shadow Moon (Ricky Whittle) met de oude god Mr. Wednesday (Ian McShane) op zoek naar bondgenoten voor de aanstaande oorlog tegen de nieuwe goden. In het tweede seizoen zullen ook Pablo Schreiber ( Orange Is the New Black ), Yetide Badaki ( Masters of Sex ) en Kristin Chenoweth (Pushing Daisies) terugkeren. Gillian Anderson nam afscheid van de serie en showrunners Bryan Fuller ( The Vampire Chronicles ) en Michael Green ( Blade Runner 2049 ) werden vervangen door Jesse Alexander (die met Fuller werkte aan Hannibal ) en Neil Gaiman. Gaiman is de schrijver van het boek waar American Gods op is gebaseerd.
Bekijk hieronder een filmpje waarin Gaiman de castleden begroet. De schrijver werkt momenteel ook voor Amazon Prime aan een verfilming van zijn boek Good Omens.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief