Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

American Gods S02 heeft eerste trailer

  •  
06-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
American Gods S02
De oude god Mr. Wednesday (Ian McShane) toont zijn ware gezicht aan Shadow Moon (Ricky Whittle).
In het tweede seizoen van het door Neil Gaiman geschreven American Gods gaan Shadow Moon en Wednesday op zoek naar bondgenoten voor de oorlog tegen de nieuwe goden. Ondertussen stuurt de leider van de nieuwe goden (Crispin Glover) zijn handlanger Mr. Town (nieuwkomer Dean Winters) erop uit om te achterhalen wat Wednesday precies van plan is. Andere personages die we in deze eerste trailer terug zien keren zijn Bilquis (Yetide Badaki), Mad Sweeney (Pablo Schreiber), Mr. Nancy (Orlando Jones) en Czernobog (Peter Stormare). Verder is Emily Browning opnieuw van de partij als de weer tot leven gewekte vrouw van Shadow Moon. Gillan Anderson ( The X-Files ) keerde niet terug voor het nieuwe seizoen, maar haar personage wordt in de tweede reeks gespeeld door de Zuid-Koreaanse Kahyun Kim.
De productie van het tweede seizoen liep aardig wat vertraging op, maar de nieuwe afleveringen moeten ergens begin volgend jaar debuteren op Amazon Prime Video.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief