Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

American Crime Story S03 heeft titel en cast

  •  
07-08-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Bill Clinton
Het geplande seizoen over orkaan Katrina heeft inmiddels plaats moeten maken voor een volledig nieuw idee.
Na eerder O.J. Simpson en Gianni Versace besteedt American Crime Story straks aandacht aan Bill Clinton en Monica Lewinsky. De nasleep van de affaire tussen de president en de stagiaire, die ook al aan bod kwam in The Clinton Affair bij de NPO, staat namelijk centraal in het derde seizoen, met als subtitel Impeachment. Sarah Paulson (die het nieuwe seizoen van American Horror Story moest laten schieten) speelt Linda Tripp, Beanie Feldstein (Booksmart) geeft gestalte aan Monica Lewinsky en Annaleigh Ashford ( Masters of Sex ) zal te zien zijn als Paula Jones. De reeks wordt een bewerking van het boek A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President van Jeffrey Toobin. Monica Lewinsky treedt aan als producent.
In Amerika gaat Impeachment: American Crime Story op 27 september 2020 in première. De vod-rechten voor de rest van de wereld zijn in handen van Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief