Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

American Crime Story: Edie Falco is Hillary Clinton

  •  
05-03-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
Edie Falco
De actrice uit The Sopranos en Nurse Jackie is te zien naast Clive Owen, die Bill Clinton zal spelen.
De website Collider bericht dat Edie Falco in het derde seizoen van American Crime Story gestalte zal geven aan Hillary Clinton. De actrice is onder anderen bekend van haar Emmy-winnende rollen in The Sopranos en Nurse Jackie. De derde reeks van de anthologie van Ryan Murphy (American Horror Story) draait om de (gerechtelijke) nasleep van de affaire tussen Bill Clinton (Clive Owen uit The Knick) en zijn stagiair Monica Lewinsky (Beanie Feldstein uit Booksmart). Murphy's muze Sarah Paulson is te zien als Linda Tripp, die een grote rol speelde in de onthulling van de affaire. Het derde seizoen van American Crime Story heeft als subtitel Impeachment. Eerdere seizoenen van de serie draaiden om de rechtszaak tegen O.J. Simpson en de moord op Gianni Versace.
In Amerika zal Impeachment: American Crime Story uiteindelijk te zien zijn op tv-zender FX. De vod-rechten voor de rest van de wereld zijn in handen van Netflix.
Foto credit: Stephen Lovekin/Shutterstock
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief