Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Amazon pikt geen van zijn recente pilots op

  •  
22-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
amazon-prime
Amazon zal geen van zijn recente komediepilots uit gaan bouwen tot een volwaardige serie.
Vorige maand voegde de VOD-dienst drie nieuwe proefafleveringen toe aan het aanbod. Sea Oak draaide om een wat oudere vrouw (Glenn Close, op Amazon ook te zien in Damages), die opstaat uit de dood omdat ze nog een appeltje te schillen heeft met haar familieleden. De pilot voor Love You More kwam van Sex and the City-veteraan Michael Patrick King en draaide om Karen (Bridget Everett uit Inside Amy Schumer en Lady Dynamite voor het eerst in een hoofdrol), een vrij uitbundige maar liefdevolle begeleider van een woongroep met geestelijk gehandicapten. De laatste proefaflevering was The Climb, waarin een kantoorassistent en haar beste vriendin alles op alles zetten om 'internet famous' te worden. De drie proefafleveringen werden redelijk positief ontvangen, maar toch wordt er niet een uitgebouwd tot serie. Ze zijn inmiddels ook allemaal uit het aanbod van Amazon verwijderd.
Momenteel heeft Amazon nog twee andere komediepilots in ontwikkeling; Upload van Greg Daniels ( The Office ) en Making Friends van Carter Bays en Craig Thomas (How I Met Your Mother).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief