Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Altered Carbon krijgt een tweede seizoen

  •  
27-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Altered Carbon Poster
Een half jaar na de release van seizoen één bestelt Netflix alsnog een tweede reeks van Altered Carbon.
In het tweede seizoen worden een aantal grote veranderingen doorgevoerd. Zo is nu Anthony Mackie ( Avengers: Infinity War ) gecast als Takeshi Kovacs, een personage dat in seizoen één (voornamelijk) werd gespeeld door Joel Kinnaman (nu bezig met de nieuwe Amazon-serie Hanna ). Altered Carbon speelt zich namelijk af in een wereld waarin het mogelijk is om je bewustzijn in een ander lichaam te plaatsen. In de boeken waar de serie op is gebaseerd bestrijkt de reis van Kovacs honderden jaren, waarbij hij ook talloze keren van lichaam verandert. Welke castleden van het eerste seizoen straks wel terugkeren is niet bekend. Achter de schermen is bedenker Laeta Kalogridis wel weer aangesteld als showrunner. Ze zal voor het tweede seizoen haar taken als showrunner echter delen met Alison Shapker (Alias, Fringe), die tevens aan boord komt als producent.
Naar verluidt is Altered Carbon samen met The Crown één van de duurste series van Netflix. Het is nog niet duidelijk wanneer de tweede reeks precies beschikbaar komt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief