Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Alta Mar krijgt een derde en vierde seizoen

  •  
02-12-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
272 keer bekeken
  •  
Alta Mar S02
De opnamen van de in totaal zestien nieuwe afleveringen zouden vorige maand al zijn begonnen.
Na La Casa de Papel en Vis a Vis lijkt de thriller Alta Mar nu de volgende Spaanse serie die via Netflix wereldwijd steeds populairder wordt. Volgens de Spaanse website El Espanol (vertaald door de website Whats On Netflix) is de thriller verlengd met nog een derde en een vierde seizoen. De studio achter de serie zou aan de website bevestigd hebben dat de opnamen van de nieuwe afleveringen in november al gestart zijn. Het zou daarbij gaan om zestien nieuwe afleveringen, die straks opgesplitst worden in twee nieuwe seizoenen van elk acht episodes. Netflix, waar het tweede seizoen onlangs beschikbaar werd gesteld, heeft nog niets officieel bevestigd. Alta Mar draait om een (moord)mysterie aan boord van een schip dat in de jaren veertig vanuit Spanje naar Brazilië vaart.
Lees ook de recensie van de start van seizoen twee. Het derde seizoen komt vermoedelijk in 2020 naar Netflix, gevolgd door het vierde seizoen in 2021.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief